Kapela Čiperkové zazpívá v Karlových Varech písničky pro děti

By | 26.6.2017

Známá a v současné možná vůbec nejoblíbenější dětská kapela Čiperkové zamíří ke konci tohoto roku do Karlových Varů, kde zazpívá písničky pro děti a svým vystoupením potěší malé i velké posluchače.

Kapela Čiperkové zazpívá v Karlových Varech písničky pro děti

Koncert se bude konat 12. listopadu 2017 v Lidovém domě, který se nachází v ulici Školní. Vystoupení samotné začíná ve tři hodiny odpoledne a bude trvat přibližně jednu hodinu. Cena vstupného je jednotná a činí 140,- Kč za osobu. Srdečně zváni jsou posluchači všech věkových kategorií, kteří si rádi zazpívají známé a nestárnoucí, ale také původní „čiperkovsképísničky pro děti. Celý program je koncipován velmi přátelsky s ohledem na dětskou hravost. Je tak samozřejmostí, že pořadatelé od účastníků očekávají (byť je pochopitelně do ničeho nenutí), že si s nimi dětské písničky nejen zazpívají, ale že se i zvednou ze židlí a společně s nimi si zatančí a takříkajíc zablbnou. Jde přece hlavně o zábavu a radost z prožitku. Po skončení akce budou mít návštěvníci možnost získat podpisy účinkujících na autogramiádě. Dokonce se s nimi budou moci i vyfotit.

Kdo jsou Čiperkové zpívající písničky pro děti

Jedná se o tanečně hudební formaci známou především z internetového kanálu YouTube. Na něm se proslavila adaptacemi klasických písniček pro děti, ale i vlastní původní tvorbou. Jejich videa zde mají miliony shlédnutí. To jim otevřelo cestu k vydávání vlastních hudebních nosičů a zpěvníků, a také k pořádání vlastních koncertů. Samotnými účinkujícími jsou děti s vrozeným hudebním talentem. Ty v rámci vystoupení vystupují pod svými alter egy, jako je například opička Ola, beruška Aluška nebo kytička Jasmínka. Navzdory tomu, že jsou jejich vystoupení určena především menším dětem, nadmíru se na nich pobaví i jejich rodiče či prarodiče, neboť si připomenou nejednu písničku svého raného mládí a přitom si zablbnou se svými ratolestmi.

Neváhejte proto a vezměte své děti a vnoučata v půli listopadu do Lidového domu v Karlových Varech. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji již nyní, a to v prodejní síti v rámci portálu TicketPro.

Vaše Vysoká škola Karlovy vary